Kategoriat
Uncategorized

Tammikuun Pelipäivä: D&D + PF + SF

Pelipäivä tulee taas! Seuraava pelipäivä pelataan 12.1. Tarjolla tuttuun tapaan D&D:tä, Pathfinder ykkös- ja kakkoseditiota sekä Starfinderia.

Ilmoittautumiset avataan 5.1. klo 14.

Varaa paikkasi!

Pelipäivissä pääsee pelaamaan myös Pathfinderia ja Starfinderia Tampereen Pathfinder Societyn järjestämänä. Tänä sunnuntaina on tarjolla seuraavat seikkailut:

PF: Trailblazers’ Bounty
Ensimmäiselle ryhmälle joka kartoittaa reitin Menadorin vuorten halki on luvattu ruhtinaallinen palkinto. Vuoristo on tosin täynnä vaarallisia kielekkeitä, lumisia huippuja ja reviiritietoisia örkkejä. Selviävätkö sankarit ehjänä kappaleena perille mahdollisista kilpailijoista ja vuoriston asukkaista huolimatta?

PF: Tarnbreaker’s Trail
Sankarit ovat saanet mahdollisuuden osallistua Linnormikuninkaiden Valtakunnan perinteiseen kestävyyskisaan ja dokumentoida sitä. Jännittävä historiallinen tapahtuma, mutta valitettavasti kaikki osallistujat eivät halua ulkopuolisia mukaan… Ja sitten siinä on vielä se maratonikin.

SF: Pact World Warriors
Tähdenetsijöiden järjestöä on kohdannut multimediallinen lokakampanja, joten tähdenetsijöiden on palautettava maineensa. Järjestön johtajat ovat järjestäneet sankareille mahdollisuuden osallistua epäkuolleen mediamoguuli Zo!n järjestämään kisailuohjelmaan! 
Tämä seikkailu aloittaa Starfinder Societyn toisen kauden metajuonilinjan.

Varaa paikkasi pelipöydästä Eventbritessä

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.