Kategoriat
Uncategorized

Lokakuun Pelipäivä: D&D + PF + DW + 13th Age

Ilmoittautumiset on nyt auki, Eventbritessä 👉

Pelipäivä tulee taas 13.10. ja tällä kertaa tarjolla on laajin kattaus erilaiseen fantasiaroolipelaamiseen kuin koskaan ennen. 

Perinteiseen tapaan on tarjolla Dungeons & Dragonsia, mutta nyt on oiva mahdollisuus päästä testaamaan Tampereen Pathfinder Societyn vetämänä Pathfinderia ja Starfinderia sekä Lohikäärmekultin tuttujen pelinjohtajien vetäminä Dungeon Worldia ja 13th Agea. No mitä ne sitten ovat?

Pathfinder ja Starfinder: 
Pathfinder, myös kutsuttu lempinimellä D&D 3.75, on perinteinen d20-pohjainen fantasiaroolipeli joka pohjaa samoille perustuksille kuin nykypäivän D&D. Tervetuloa seikkailemaan Golarionin maailmaan!
Pathfinderistä on juuri julkaistu myös 2. editio, joka päivittää sääntösysteemiä kohti dynaamisempaa taistelua!
Pathfinderien ohella tarjoamme myös Starfinderiä, ”Pathfinderin scifiversiota”!

Dungeon World:
Dungeon World on fantasiapeli, joka sopii erityisen hyvin pelihetkessä muotoutuvaan hahmo- ja tarinakeskeiseen roolipelaamiseen. Modernit ja kevyet säännöt palvelevat ensisijaisesti yhteisen tarinan edistymistä ja vievät seikkailuja yllättäviinkin suuntiin. Tervetuloa kaikki sääntökevyen fantasian ystävät, jotka ovat valmiita heittäytymään yhteisen tarinan vietäväksi.

13th Age:
13th Age on vahvat D&D juuret omaavaa korkealentoista fantasiaa. Pelijärjestelmä on D&D:tä tuntevalle helppo omaksua ja sopii myös hyvin aloittelevalle pelaajalle. Hauskinta on se, että jokaisella hahmolla on Yksi Uniikki Juttu, joka tekee hahmosta yhteisessä pelimaailmassa ainutlaatuisen.

Kaikkea tätä on tarjolla, ilmoittautumiset alkavat 6.10. klo 14!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.